De behandeling gaat als volgt:

Het eerste consult duurt ongeveer 120 minuten en bestaat uit een uitvoerig gesprek, waarin behalve naar de klachten ook gevraagd zou worden naar de algehele gezondheid.

Op grond van deze bevindingen wordt de diagnose en behandelplan opgesteld. Vervolgens vindt de eerste behandeling naar keuze plaats. Alle bedoelingen zijn bedoeld om u in een diepe ontspanning te brengen, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd word en vermoeidheid, pijn, overprikkeling maar ook indrukken die nog tijd en ruimte nodig heeft om te verwerken opgeruimd kan worden.

De vervolgbehandelingen zijn circa 60 of 90 minuten.

Over het algemeen zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig. Het ligt er aan of de klachten in een beginstadium zijn of al chronisch zijn geworden. Daarbij komt dat ieder lichaam uniek is en op zijn eigen wijze reageert.

De behandeling is een therapie waarbij de eerste 4 weken 1 keer per week behandeld wordt. Daarna wordt er bekeken of er meer tijd tussen de behandelingen mogelijk is (2 weken of langer).

Na de behandelingen start u met een 10-daagse detox om het lichaam van binnen te reinigen en te ontdoen van gifstoffen.

Er zijn ook mogelijkheden om een training mindfulness & compassie te volgen om liefdevoller, milder naar uzelf te worden en te verankeren in het nu.

Dagelijks aan yoga en meditatie doen is een belangrijk onderdeel van de therapie om weer in verbinding met uzelf te komen en elke dag nieuwe frisse energie op te doen en uw energie te laten stromen.

In de toekomst is het ook mogelijk om mee te doen met een retraite waarin we alles wat we geleerd hebben een paar dagen achter elkaar te doen en zo even qualitytime met jezelf te hebben en te genieten van de nieuwe basis die gelegd is in ondersteunende gewoonten.

Voor het beste resultaat tijdens de behandeling kunt u een lichte maaltijd eten.

Bel voor een Afspraak

Een afspraak met ons is snel gemaakt. Bellen gaat het snelst maar een bericht via het onderstaande contactformulier mag ook.

Telefoonnummer

+31641325690

Locaties

Di, Do & Vr | 09.00 – 17.00

Van Alphenstraat 2,
2274 NA, Voorburg*

* parkeren met vergunning

Vr | 13.00 – 20.00

Denneweg 126B
2514 CL, Den Haag