Leven met burn-out achtige klachten is geen pretje!

Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om burn-out achtige klachten te hebben.

Meer dan 1,5 jaar beheerste de vermoeidheid, snelle overprikkeling en pijn in mijn nek, schouder en rug mijn leven en als je zelf burn-out achtige klachten hebt, dan weet je precies wat ik bedoel. Er is niets aan te doen zij mijn dokter tegen mij. Je moet het rustig aan doen en langzaam opbouwen. Gelukkig was dit niet zo. Ik ben zelf nu zins 2020 van mijn klachten af en ik wil jou graag helpen hetzelfde te bereiken!

Herken je dit? Word je gillend gek van de vermoeidheid?

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de vermoeidheid zo erg dat je er geen raad mee weet?

Is pijn in je schouders, nek, rug, en weinig energie hebben een constante reminder?

Kun je geen uitjes meer doen met je gezin?

Is je discipline ver te zoeken?

Zorgen je klachten ervoor dat je niet meer aan yoga, meditatie of een andere sport of hobby doet en is bewegen eerder een straf dan een plezier? Dan kan een balans herstel traject jou helpen!

Van vermoeid zijn naar energiek zijn?

Meer dan 1,5 jaar geleden waren de burn-out achtige klachten constant aanwezig. Ik had te horen gekregen dat het tijd nodig had. Moest rusten en alles rustig opbouwen? Tijd nodig…? Rusten..? Langzaam opbouwen…? Hoe dan…? Ik heb een jong gezin en alles draait door en wil genieten van de tijd samen. Ik deed al wel aan yoga, meditatie, hardlopen maar het schoot er vaak bij in. Het kan zo niet langer doorgaan… Het was tijd voor verandering!

Gelukkig is het nu anders. Ik ben herstelt van mijn klachten en heb geen pijn of vermoeidheid meer. Ik voel me licht en in balans, in verbinding met mezelf en heb voldoende energie om er met me gezin op uit te gaan en te doen wat ik op een dag wil doen. Ik zie, hoor, voel, ervaar en leef het leven ten volste.

Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om alle vrouwen van burn-out achtige klachten zoals vermoeidheid en pijn af te helpen!

Wil jij ook van jouw pijn af, overprikkeling, vermoeidheid af? Dan wil ik je graag helpen. Stuur me een App 06-41325690 of een mail info@touchofoneness.nl met het verzoek om het balans herstel traject te starten. Dan neem ik contact met je op om afspraken te plannen en het traject zo spoedig mogelijk in gang te zetten.

Ik heb het mijn missie gemaakt om alle vrouwen met burn-out achtige klachten te helpen om weer energiek en in verbinding met zichzelf te leven.

Als je continu vermoeid bent en pijn hebt kun je je bijna niet meer voorstellen hoe heerlijk het is als je klachten weg zijn. Toch is het mogelijk. Nadat ik mezelf succesvol van burn-out achtige klachten heb afgeholpen heb ik me als …. gespecialiseerd in het behandelen van burn-out achtige klachten. Ik heb een traject ontwikkeld waarbij je tussen de … en … behandelingen van je klachten herstelt. Graag ontmoet ik je in de praktijk.

locaties benoemen met adres openingstijden dagen

kaart

meest gestelde vragen